La data de 15 mai, Asociaţia Berarii României i-a provocat pe ziariştii de la publicaţiile cu profil gastronomic şi nu numai la o demonstraţie de gătit cu bere. Restaurantul Esperanto a fost gazda show-ului gastronomic, iar maestru de ceremonii, Dan Chişu.
La data de 15 mai, Asociaţia Berarii României i-a provocat pe ziariştii de la publicaţiile cu profil gastronomic şi nu numai la o demonstraţie de gătit cu bere. Restaurantul Esperanto a fost gazda show-ului gastronomic, iar maestru de ceremonii, Dan Chişu.
Acesta a prezentat invitaţilor care sînt avantajele consumului de bere, produs 100% natural şi cum se poate folosi în prepararea mîncărurilor. Echipamentul, reţeta şi ingredientele au fost din partea casei. Redactori de la zece reviste şi ziare au avut şansa să-şi arate îndemînarea nu numai la scris, dar şi la gătit. Au avut la dispoziţie pulpe de pui, foi de dafin, sare, piper, bere blondă, coriandru, suc de mere, roşii cherry, lămîie şi unt.
Citește pe Antena3.ro