x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jurnalista de televiziune Carmen Avram, premiată de societatea civilă din Deva

Jurnalista de televiziune Carmen Avram, premiată de societatea civilă din Deva

16 Iul 2016   •   19:46
Jurnalista de televiziune Carmen Avram, premiată de societatea civilă din Deva
Sursa foto: Robert Chirileanu

Jurnalista de televiziune Carmen Avram a fost premiată sâmbătă de societatea civilă din Deva pentru emisiunea "În premieră" pe care o realizează la postul Antena 3, la eveniment fiind prezenţi câteva zeci de oameni care au dorit să o cunoască personal.

"Jurnaliştii sunt cei care stau, de foarte multe ori, în linia întâi, acolo unde culeg informaţiile pentru a ni le da nouă. Mai ales acele informaţii pe care unii ar vrea să le treacă sub tăcere. În acest peisaj jurnalistic există o echipă frumoasă, "În premieră", la Antena 3, care a dovedit un lucru: că atunci când oamenii sunt devotaţi profesiei, principiilor sănătoase, lucrurile merg cum trebuie. Emisiunea "În premieră, cu Carmen Avram" ne-a prezentat, de multe ori, situaţii disperate, cazuri de români deosebiţi, ne-a prezentat o Românie aşa cum este ea", a declarat, cu acest prilej, iniţiatorul campaniei "Premianţii fără premii", Dan Terteci.

La rândul său, jurnalista Carmen Avram a menţionat că succesul emisiunii pe care o realizează se datorează sprijinului şi muncii pe care o desfăşoară echipa pe care o coordonează.

"Oamenii de la 'În premieră' sunt foarte frumoşi. (...) N-ai să vezi pe unul să spună 'Nu pot', 'N-aş vrea', 'Aş avea altă treabă'. N-ai să vezi pe unul căruia să-i spui 'Uite, am văzut un subiect' şi să nu-l vezi cum cade pe gânduri şi deja a început să-şi facă planuri cum ar putea să facă subiectul ăsta şi unde ar trebui să meargă, cu cine să vorbească. O să vă mai zic un secret. Nu există unul dintre ei - şi noi suntem 18 - care să fi mers pe teren în toţi anii aştia şi care să nu fi reacţionat la durere şi la nevoia celorlalţi. (...) Şi eu mă bucur că se mai întâmplă asta şi după atâţia ani de presă, pentru că înseamnă că rămânem oameni, în pofida tuturor durerilor pe care le-am acumulat", a spus Carmen Avram.

Campania "Premianţii fără premii" a fost iniţiată în octombrie 2013 cu scopul de aduce în faţa opiniei publice oameni valoroşi şi de a-i recompensa în mod simbolic cu o diplomă şi un buchet de flori în culorile naţionale. Evenimentul se desfăşoară în fiecare sâmbătă în centrul municipiului Deva şi a ajuns la ediţia cu numărul 106. AGERPRES

×