x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La prânz cu şeful Adama: Dacă cineva cade de pe cal, a doua oară tot pe el îl aleg să călărească, pentru că ştie să cadă

La prânz cu şeful Adama: Dacă cineva cade de pe cal, a doua oară tot pe el îl aleg să călărească, pentru că ştie să cadă

12 Apr 2013   •   14:01
La prânz cu şeful Adama: Dacă cineva cade de pe cal, a doua oară tot pe el îl aleg să călărească, pentru că ştie să cadă

A ramas singurul strain din Adama, companie pe care o conduce intr-o perioada deloc facila. Insa lui Andreas Holler ii plac provocarile si are o cultura a esecului foarte sanatoasa. Rolul sau de manager este in viziunea sa acela de a acorda incredere oamenilor din echipa, de a-i delega pentru ca experienta de viata este cel mai bun MBA.

L-am intalnit pe Andreas Holler la pranz in restraurantul Osho Steak din cartierul Primaverii din Capitala, unul dintre localurile preferate ale managerului austriac. Intr-un mediu prietenos, care parca te imbie la vorba, Holler imi povesteste cate ceva despre inceputurile sale in imobiliare si despre prima experienta de business in Romania, ca furnizor de prosoape pentru Mobexpert. In timpul discutiei cunosc o persoana comunicativa, cu o cultura a esecului bine pusa la punct, un om dornic de noi provocari si care inca din adolescenta si-a dorit sa traiasca intr-un mediu cosmopolit.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×