x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medicul Valeriu Gheorghiță își vaccinează rudele și consătenii

Medicul Valeriu Gheorghiță își vaccinează rudele și consătenii

23 Mai 2021   •   14:02
Medicul Valeriu Gheorghiță își vaccinează rudele și consătenii
Sursa foto: Hepta

Medicul Valeriu Gheorghiță participă, în calitate de voluntar, la campania de imunizare. Acesta se află la centrul de vaccinare din localitatea natală, din județul Argeș. Medicul a vaccinat-o pe verișoara sa, dar și pe alți locuitori din sat.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, se află duminică în comuna Izvoru, din județul Argeș. Este locul în care Gheorghiță a copilărit și unde în prezent se află un centru de vaccinare.

Începând cu ora 10.00, medicul îi vaccinează pe doritori, iar procedura se realizează fără programare.

„Președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță a vaccinat astăzi în comuna Izvoru din judetul Argeș, locul său natal. Bucuroși să îl revadă, localnicii au venit la vaccinare, iar după doar câteva ore, peste 35 de persoane au beneficiat de actul medical. Prima persoana vaccinată de medicul militar a fost un baiat de 16 ani, emoționat, dar dornic și încrezător că gestul său contribuie la binele familiei și al întregii comunități. Un moment emoționant a fost și revederea cu verișoara de gradul I care s-a numărat printre cei care au venit să se vaccineze”, au anunțat reprezentanții campaniei de vaccinare pe pagina ROVaccinare.

Activitatea centrului deschis la Izvoru va continua și în zilele următoare, iar cei care doresc să se vaccineze o pot face în intervalul orar 08.00-20.00.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Valeriu Gheorghiță