x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaj DUR al Trupei Cargo despre TRAGEDIA de la Colectiv: ”Pe acei copii nu cei de sus i-au omorat, ci lucrurile mici de zi cu zi, pe care le facem cu totii”

Mesaj DUR al Trupei Cargo despre TRAGEDIA de la Colectiv: ”Pe acei copii nu cei de sus i-au omorat, ci lucrurile mici de zi cu zi, pe care le facem cu totii”

08 Noi 2015   •   17:29
Mesaj DUR al Trupei Cargo despre TRAGEDIA de la Colectiv: ”Pe acei copii nu cei de sus i-au omorat, ci lucrurile mici de zi cu zi, pe care le facem cu totii”
Sursa foto: Facebook/Cargo

”Patruzeci si patru de tineri care reprezentau tot ce este mai fumos in tara asta. Ar trebui ca zilele astea sa ii plangem pe ei, si sa ne rugam pentru cei care lupta sa ramana in viata!

Se cauta vinovati, se schimba sistemul, se da jos coruptia de la nivel inalt... foarte bine!

Insa pe acei copii nu cei de sus i-au omorat, ci lucrurile mici de zi cu zi, pe care le facem cu totii. "E Ok... ce poate sa se intample? Lasa ca merge si asa... am experienta, sunt atent, nu se intampla nimic" Cei implicati in nenorocirea asta au tratat jobul lor cu usurinta, asa cum o facem cei mai multi dintre noi.

Revolutia Lucrurilor Mici, o oglinda in fata fiecaruia, asta este adevarata revolutie.

Cum ar fi pentru inceput sa ne facem revizia tehnica la masina, asa cum trebuie, sa respectam TOATE regulile de circulatie, si sa conducem generos si atenti la cei din jurul nostru?” #Colectiv a scris formatia de muzica rock din Timisoara pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: cargo