x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări

MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări

01 Mar 2016   •   07:34
MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări
Sursa foto: BananaStock/Getty Images/BananaStock RF

MESAJE DE 1 MARTIE. De Martisor, trimiteti un sms surpriza persoanei dragi, iubite sau care are un loc special in sufletul vostru. Bineinteles, cu un sms nu se face primavara, insa noi v-am pregatit cateva sms-uri de Martisor, sa le puteti trimite rapid persoanelor dragi de 1 Martie, sa le faceti ziua mai frumoasa.

MESAJE DE 1 MARTIE. Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!

MESAJE DE 1 MARTIE. Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti in floreasca ca un ghiocel… sa radieze ca un soare… sa ofere caldura si iubire.. si nu in ultimul rand sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita!

Citeste si Horoscopul zilei de 1 Martie

MESAJE DE 1 MARTIE. Firul alb e sanatate, cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna.

MESAJE DE 1 MARTIE. Odata cu Martisorul, primavara isi anunta sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, incantator, al florilor ce ne incalzesc sufletul.

MESAJE DE 1 MARTIE. Zâmbetul sa-ti fie mereu blând precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca întotdeauna mai exista o speranţa. O primăvara ca-n povesti!

MESAJE DE 1 MARTIE. Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.

MESAJE DE 1 MARTIE. A sosit primavara, si o data cu ea soseste si viata, care a stat ascunsa pe timpul acestei ierni grele. Un 1 Martie fericit alaturi de cei pe care ii iubesti cu adevarat!

MESAJE DE 1 MARTIE. Martie sa-ti aducă soare, zâmbete, copilarie si dulci soapte… de iubire!

MESAJE DE 1 MARTIE. Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire!

MESAJE DE 1 MARTIE. O primăvara superba, bucuria şi speranţa sa danuiasca in sufletul tau!

MESAJE DE 1 MARTIE. 1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Iti doresc o primavara fericita, razele caldute ale soarelui sa te mangaie cu fericire si iubire… Sufletul meu de cand te-am cunoscut este ca o zi insoria de primavara… Te iubesc!

MESAJE DE 1 MARTIE. O data cu venirea zilei de 1 Martie si a primaverii iti doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o floare in viata ta.

MESAJE DE 1 MARTIE. Cu dragoste, un martisor virtual purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc. La multi ani de martisor!
 

×
Subiecte în articol: MESAJE DE 1 MARTIE