x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaje de solidaritate cu jurnaliștii Antenelor

Mesaje de solidaritate cu jurnaliștii Antenelor

16 Feb 2016   •   22:17
Mesaje de solidaritate cu jurnaliștii Antenelor
Sursa foto: Oana Pavelescu

Nu sunt mereu de acord cu voi. Uneori mă scoateţi din minţi cu greșelile voastre. Dar fără voi ce ar mai fi televiziunea în România? M-am săturat să văd „educaţii” ăștia prin resentiment cum reușesc să facă una cu pământul tot ce e mai bun în poporul acesta.(...) Nu suport să văd distrus și lucrul de mare performanţă pe care talentul vostru, munca, dăruirea voastră l-a clădit.
Prof. D. Plăiasu

S u n t profund mâhnit să văd ce se întâmplă azi, într-o țară democrată. Am şi eu o întrebare pentru domnii de la ANAF: „Televiziunea națională TVR, în ce sediu se află?”. Eu plătesc taxa TV, oare de ce? Fără 5 posturi de maximă audiență, cum este trustul Antena, cu cât mi se reduce taxa TV?
Doru Gal
Eu am 3 copii și vreau să fie mândri că trăiesc în România, să se simtă liberi și în siguranţă. Așa că, da, am și un interes egoist, vreau să fie bine și pentru mine, familia mea, copiii mei, dar asta se întâmplă dacă ne sunt respectate drepturile. Și voi aţi militat pentru asta. Pe scurt, când ne vedem? Noi venim din Pitești.
Cristina Pîrlog
Privind retrospectiv, acţiunile ANAF seamănă leit cu acţiunile fasciștilor asupra presei libere din acea vreme și chiar cu acţiunile legionarilor asupra ziarelor din acea vreme. Lipsesc doar împușcăturile și deportările!
I. Vianu
D a c ă a c e ş t i „conducători” sunt aşa siguri că o televiziune îşi poate muta sediul în 5 zile, i-aş invita şi eu ca în 5 zile să îşi mute toate bagajele din toate vilele într-un singur apartament. Oare s-ar putea? Dragă Intact Media, dacă vor închide emisia ta, noi vom emite pentru tine. Vom ieşi în stradă şi vom face reportaje cu telefoanele mobile şi vom emite pentru tine. Dacă aveți nevoie să emit pentru voi, o voi face. Ați fost solidari cu noi? Și noi suntem cu voi!
Florin Stoica
Îmi este frică! Pentru mine ați fost şi sunteți un bastion de informare corectă, cinstită şi sinceră. Știindu-vă mereu "aici", simțeam că nouă nu ni se poate întâmpla nimic rău.. sau, dacă totuşi am fi pățit ceva, ştiam că am fi putut conta pe voi. Sunt convinsă că toți cei care vă apreciem şi vă iubim ne vom face scut ca de această dată noi să vă apărăm, ca voi să nu pățiți nimic rău! Dumnezeu să vă apere şi să ieşiți cu bine şi din această încercare!
Silvia Badiu
u cred că sediul Intact a făcut cu ochiul vreunei multinaţionale cu influenţă la Bruxelles, prietenă cu „guvernul meu”. E posibil să se fi și vândut, pe o sumă derizorie, la vreo pseudolicitaţie, cu comisioane grase, iar acum noii proprietari îi presează pe guvernanţi să le elibereze clădirea. Altfel, de ce atâta grabă?
Valy
D i n păcate, această intervenţie în forţă a ANAF seamănă cu multele cazuri pe care le-aţi prezentat în ultimii 5-6 ani la Antena 3, care sfidează Constituţia și legile ţării, bunul-simţ, educaţia, respectul și grija pentru oameni, precum și, nu în ultimul rând, credinţa în Dumnezeu. Dumnezeu nu doarme! Ne vedem în stradă!
Cristian Burtan
Vă dorim să fiți puternici şi să ştiți că e doar un început al sfârşitului unora dintre cei care acum tac. Oameni mulți, fffff mulți în stradă. Trebuie acțiuni juste şi voi, dragii noştri, să rămâneți acolo, să vă faceți treaba foarte bine ca şi până acum. Suntem alături de voi. Mulți români şi de aici suferă pentru voi.
Maria Palliu, UK
Eu nu am nici vreo casă să v-o ofer, nici bani mulți. Sunt doar alături de dumneavoastră, de noi toți! Fiți tari (aşa cum vă ştim!). Cred că este doar o încercare, pentru a se „testa grosimea gheții”, şi că se va face, probabil, un pas înapoi. Chiar şi aşa, încercarea însăşi ne dă fiori!
Adriana Gheorghe

Cred cu tot sufletul că singura și cea mai demnă poziţie de luat este să ieșim în stradă. De asemenea, cred că cea mai proastă soluţie ar fi să nu facem nimic, ceea ce a dus ca, în 26 ani, să se nască o mafie care ar făcut și Cosa Nostra să tremure. Nu pot asemăna acţiunile „statului de drept” decât cu intrarea unui criminal cu cuţitul în mână în casa fiecărui român! Să nu reacţionezi este moarte clară! (atât pentru voi, cât și pentru noi).
Adrian Borz
 

×