x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Mălaimare şi-a dat demisia din CNA. Actorul este cercetat de ANI pentru incompatibilitate

Mihai Mălaimare şi-a dat demisia din CNA. Actorul este cercetat de ANI pentru incompatibilitate

15 Ian 2013   •   13:37
Mihai Mălaimare şi-a dat demisia din CNA. Actorul este cercetat de ANI pentru incompatibilitate
Sursa foto: Intact Images/Dragos Savu

Mihai Mălaimare şi-a dat demisia din funcţia de membru al CNA. Demisia actorului vine ca urmare a faptului c[ Agen'ia Na'ional[ de Integritate a iniţiat o cercetare în ceea ce îl priveşte, cu suspiciunea de incompatibilitate între funcţia de membru al CNA şi cea de manager al Teatrului Masca din Capitală.

Potrivit unui comunicat remis de societatea de avocaţi "Constantinof şi Asociaţii", Mihai Mălaimare şi-a înaintat demisia pe 11 ianuarie 2013.

"La solicitarea clientului nostru, domnul Mihai Adrian Malaimare, vă informăm că, în data de 11.01.2013, domnia sa a înaintat doamnei preşedinte Laura Georgescu demisia din funcţia de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului", se spune în comunicat, potrivit mediafax.ro.

"Decizia de a demisiona a survenit ca urmare a faptului că Agenţia Naţională de Integritate a comunicat domnului Mălaimare că a iniţiat o cercetare în ceea ce îl priveşte, cu suspiciunea de incompatibilitate între funcţia de membru al CNA şi aceea de manager al Teatrului Masca", se spune în comunicat.

"Deşi domnul Mălaimare consideră că nu a încălcat dispoziţiile legale privitoare la incompatibilitate, situaţie în care califică această cercetare ca fiind neîntemeiată şi îşi rezervă dreptul să conteste, în conformitate cu dispoziţiile legale, orice act ar putea fi emis de ANI în legătură cu acest aspect, domnia sa nu doreşte ca declanşarea acestei proceduri să atingă în niciun fel imaginea Consiliului Naţional al Audiovizualului şi nici pe cea a Guvernului României, care l-a propus şi i-a susţinut numirea în această funcţie, motiv pentru care a demisionat din funcţia ocupată", se mai spune în comunicat.

×