x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mister în cazul sinuciderii tânărului de 25 de ani, la metroul bucureștean. A avut parte de un sfârșit groaznic

Mister în cazul sinuciderii tânărului de 25 de ani, la metroul bucureștean. A avut parte de un sfârșit groaznic

15 Oct 2017   •   16:00
Mister în cazul sinuciderii tânărului de 25 de ani, la metroul bucureștean. A avut parte de un sfârșit groaznic

Au fost clipe cumplite la o staţie de metrou din inima Capitalei. Mecanicul unui tren a descoperit pe şine trupul unui tânăr de 25 de ani. Băiatul şi-ar fi pus capăt zilelor, după ce a reuşit să intre în tunel. A fost lovit în plin de o garnitură.

Ora 11 şi 30 de minute, staţia de metrou Universitate. Pe peron, se dă alarma. În tunel, mecanicul unui tren a descoperit trupul unui tânăr. 

Se pare că băiatul a intrat în tunel la staţia de metrou Unirii şi a pornit pe jos spre Piaţa Romană. S-ar fi pus pe şine şi a fost lovit în plin, iar trenul şi-a continuat drumul fără ca mecanicul să realizeze tragedia. Abia următorul mecanic a observat trupul fără viaţă. A frânat brusc, crezând că are în faţă o păpuşă. Şi a sunat la 112, când a realizat că este vorba de un om. 

Medicii veniţi de urgenţă nu au mai putut decât să constate decesul. Circulaţia la metrou a fost oprită pe un sens. 

Timp de două ore circulaţia la metrou pe ruta berceni pipera s-a desfăşurat cu dificultate. Trenurile au mers alternativ pe un singur fir şi au venit la interval de 12 minute

Tânărul care a murit în subteran avea 25 de ani. Poliţiştii fac anchetă: vor să afle ce l-ar fi împins la sinucidere şi cum a reuşit să intre în tunelul de la metrou fără ca nimeni să-l observe.

OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: metrou sinucidere universitate