x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mitrea, urmărit penal

Mitrea, urmărit penal

de Violeta Fotache    |    22 Feb 2008   •   00:00

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a aflat ieri de la procurorii DNA că este învinuit de luare de mită într-un dosar disjuns din dosarul Zambaccian, în care a fost trimis în judecată fostul premier Adrian Năstase

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a aflat ieri de la procurorii DNA că este învinuit de luare de mită într-un dosar disjuns din dosarul Zambaccian, în care a fost trimis în judecată fostul premier Adrian Năstase. “Este vorba despre dosarul care a fost deschis în 2006, care acum s-a redeschis”, a declarat Miron Mitrea. Într-un comunicat de presă difuzat de DNA la 3 noiembrie 2006, când Adrian Năstase a fost trimis în judecată, procurorii anticorupţie precizau că fostul premier “este cercetat într-un alt dosar penal pentru luare de mită, în legătură cu dobândirea proprietăţii asupra imobilului situat în Str. Muzeul Zambaccian, nr. 16, imobilul fiind evaluat la peste 1.500.000 de euro, cu toate dotările aferente, inclusiv sistemul de supraveghere”. DNA anunţa că în acelaşi dosar “este cercetat şi învinuitul Miron Tudor Mitrea, pentru infracţiunea de luare de mită”.

 

APEL. La ieşirea din DNA, înainte de a se urca în maşină, Miron Mitrea a fost abordat de un bucureştean, care s-a plâns că a pierdut casa în instanţă în favoarea fostului proprietar. Fostul demnitar a acceptat să stea de vorbă cu el şi l-a îndemnat să-l caute la Parlament.

×
Subiecte în articol: observator