x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica Iacob Ridzi blochează lifturile la MTS!

Monica Iacob Ridzi blochează lifturile la MTS!

10 Apr 2009   •   00:00

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, consideră că angajaţii instituţiei trebuie să facă sport ca să îi încurajeze pe cetăţeni să le urmeze exemplul şi spune că se gândeşte ca, din când în când, să blocheze lifturile ministerului, obligându-i astfel pe salariaţi să urce pe scări.



Ridzi a declarat, într-o conferinţă de presă, susţinută la Constanţa, că, în cazul în care nu vor dori să facă sport, angajaţii MTS ar putea fi nevoiţi să facă mişcare atunci când vin şi pleacă de la serviciu, urmând să urce pe scări opt etaje.

"Voi cere tuturor angajaţilor din cadrul MTS să meargă pe stadion şi să practice sport, să fim noi un exemplu pentru ceea ce înseamnă încurajarea sportului de masă. Mă gândesc să blocăm lifturile din când în când, să urcăm cele opt etaje al ministerului pe jos, să încercăm să ne mişcăm puţin mai mult pentru că munca la birou nu ne face bine", a spus Ridzi.

Ea susţine că a dat un exemplu în acest sens atunci când a jucat tenis cu Ilie Năstase în momentul lansării campaniei "România în mişcare".

"Voi da un exemplu, am făcut-o deja, am jucat tenis cu Ilie Năstase când am demarat campania «România în mişcare». Voi juca şi fotbal cu Hagi, va fi mai greu să văd ce fac cu gimnastica cu Nadia Comăneci", a spus ministrul Tineretului şi Sportului.

Monica Iacob Rizdi a precizat că această campanie, "România în mişcare", va continua şi cu alte nume mari ale sportului românesc, printre care Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci şi Gabriela Szabo.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator