x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nebunie pe Aeroportul Otopeni. Sistemul de check-in a picat. Zeci de minute întârziere

Nebunie pe Aeroportul Otopeni. Sistemul de check-in a picat. Zeci de minute întârziere

06 Mar 2020   •   09:07
Nebunie pe Aeroportul Otopeni. Sistemul de check-in a picat. Zeci de minute întârziere

Sistemul de suport pentru servicii de check-in de la Aeroportul Henri Coandă din Capitală a picat vineri dimineaţă. Potrivit reprezentanţilor aeroporului, cursele Blue Air şi Tarom au avut întârzieri între 30 şi 60 de minute, dar nicio cursă nu a fost anulată din cauza acestei probleme tehnice, potrivit Mediafax.

Sistemul de suport pentru serviiciile de check-in de la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni a picat vineri dimineaţă.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului, au fost afectate cursele Blue Air şi Tarom. Aeronavele au decolat cu întârzieri cuprinse între 30 şi 60 de minute.

Nicio cursă nu a fost anulată din cauza acestei probleme tehnice, iar sistemul a redevenit funcţional în jurul orei 8.00.

Din fericire, problemele de internet au fost remediate, însă nu și problemele cu pasagerii. Tot haosul s-a mutat acum la porțile de îmbarcare, unde angajații companiilor trebuie să introducă în sistemul electronic toate datele scrie cu mâna, informează Antena 3.

Cea mai afectată companie a fost Tarom, deoarece avea cele mai multe curse programate în decursul dimineții. Compania a anunțat întârzieri de peste 1 oră și jumătate.

 

×