x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nereguli și amenzi mari la cluburi, terase, baruri, restaurante și săli de jocuri

Nereguli și amenzi mari la cluburi, terase, baruri, restaurante și săli de jocuri

13 Sep 2020   •   18:30
Nereguli și amenzi mari la cluburi, terase, baruri, restaurante și săli de jocuri

Polițiștii din Capitală au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri, restaurante și săli de jocuri și pariuri sportive, fiind aplicate amenzi de aproximativ 103.000 de lei și confiscată suma de peste 6.200 de lei, iar la o terasă au fost confiscate 3.200 de sticle de băuturi.

Polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au desfășurat sâmbătă o acțiune, în vederea verificării respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și pentru respectarea altor acte normative în vigoare.

În urma acțiunii ce a vizat peste 40 de societăți comerciale din Municipiul București, echipele de control au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de totală de aproximativ 103.000 de lei și au confiscat suma de 6.200 de lei de la o firmă din sectorul 5 care nu respecta legislația privind utilizarea caselor de marcat.

La o terasă din sectorul 3, polițiștii au constatat că localul funcționează fără nicio autorizare din partea organelor competente, fiind descoperite și alte nereguli, în acest sens fiind aplicate sancțiuni contravenționale de aproximativ 17.000 de lei.

Totodată a fost dispusă ca măsură complementară de confiscare a întregii cantități de băuturi alcoolice și non alcoolice găsite spre comercializare, respectiv 1.900 de sticle de băuturi alcoolice și 1.300 de sticle de băuturi non alcoolice.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Capitalei au acționat și în piețe, fiind purtate discuții libere cu cetățenii, prin care li s-a adus la cunoștiință faptul că purtarea măștii este obligatore în spațiile închise dar și în locurile aglomerate pentru preîntâmpinarea răspândirii coronavirusului. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției De Sănătate Publică – București, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Oficiul pentru Protecția Consumatorilor București.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: amenzi terase si cuburi