x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicolae Ciucă: Analizăm elementele de legalitate privind reducerea numărului de alegeri din 2024

Nicolae Ciucă: Analizăm elementele de legalitate privind reducerea numărului de alegeri din 2024

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2023   •   14:15
Nicolae Ciucă: Analizăm elementele de legalitate privind reducerea numărului de alegeri din 2024
Sursa foto: Gov.ro

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că specialiștii partidului analizează elementele de legalitate privind reducerea numărului de alegeri din 2024.

Declarația a fost făcută joi, la finalul ședinței Biroului Permanent al PNL.

„Este o propunere pe care am discutat-o în ședința de azi și am decis ca la nivelul specialiștilor din partid să se analizele elementele clare de legalitate... Propunerea o vom discuta în coaliție... există mai multe posibilități, mai multe scenarii, fiecare va fi analizat, cel mai ușor de implementat va fi ales”, a explicat Nicolae Ciucă.

Liderul PNL susține că decizia privind reducerea numărului de alegeri din 2024 a fost luată în urma unor sondaje care au arătat ce își dorește populația.

„Cetățenii își doresc comasarea, mai bine zis reducerea numărului de alegeri, anul viitor sunt patru rânduri de alegeri”, a spus Ciucă.

Președintele PNL a mai arătat că organizarea a patru rânduri de alegeri într-un singur an ar da peste cap activitatea administrației locale și centrale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca alegeri