x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Autorizația pentru Icoanei 2-8 este expirată. Voi depune o nouă plângere penală

Nicușor Dan: Autorizația pentru Icoanei 2-8 este expirată. Voi depune o nouă plângere penală

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2023   •   20:15
Nicușor Dan: Autorizația pentru Icoanei 2-8 este expirată. Voi depune o nouă plângere penală

Autorizația pentru șantierul din strada Icoanei 2-8 este expirată, afirmă primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. El anunță că va depune o nouă plângere penală pe numele beneficiarului, care va fi și amendat cu 10.000 de lei.

„Această clădire are o autorizație care, în mod evident, este expirată. Pentru că proprietarii știu că autorizația lor este expirată, în fals ne-au trimis o hârtie oficială în 2 august, în care spun că au terminat lucrările, ceea ce în mod evident se vede că nu e cazul. Lucrările continuă și la interior, dar și la exterior”, spune Nicușor Dan..

El afirmă că „în orice stat civilizat dacă lucrul ăsta se întâmplă, dacă un privat minte într-o hârtie oficială, vine poliția și pune cătușe celor care fac lucru ăsta”.

Primarul general al Capitalei, care a fost într-o acțiune de control împreună cu reprezentanți ai Poliției Locale la clădirea din strada Icoanei 2-8, a anunțat că nu i s-a permis accesul în șantier pentru a verifica stadiul lucrărilor și că beneficiarul va fi amendat cu 10.000 de lei, pe numele acestuia urmând să fie depusă o nouă plângere penală.

Nicușor Dan afirmă că beneficiarul este o firmă românească, cu acționariat spaniol.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan santier