x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi piste – Cazul Elodia, reloaded

Noi piste – Cazul Elodia, reloaded

de Violeta Fotache    |    12 Iun 2008   •   00:00

O femeie care susţine că soţul ei, Anatolie Ciumac, zis Tolea, ar avea legătură cu dispariţia avocatei Elodia Ghinescu, a fost audiată ieri la Parchetul Instanţei supreme.



O femeie care susţine că soţul ei, Anatolie Ciumac, zis Tolea, ar avea legătură cu dispariţia avocatei Elodia Ghinescu, a fost audiată ieri la Parchetul Instanţei supreme.

Magda Ciumac a declarat la intrarea în sediul Parchetului că într-o noapte a lunii noiembrie, anul trecut, a fost cu soţul ei într-un cimitir din localitatea Rîşnov, judeţul Braşov, de unde Tolea ar fi luat o geantă foarte grea. Femeia care s-a despărţit de soţul ei tot în noiembrie 2007, pentru că acesta ar fi obişnuit să o bată, a mai precizat jurnaliştilor prezenţi la Parchet că atunci cînd l-a întrebat pe Anatolie Ciumac ce se află în geantă, el ar fi răspuns că "a recuperat-o pe Elodia". Dacă femeia îşi va menţine declaraţiile şi în faţa anchetatorilor dispariţiei avocatei, atunci Anatolie Ciumac va fi şi el citat pentru audiere, ne-au declarat surse judiciare. Anatolie Ciumac are 33 de ani şi este cunoscut ca unul dintre capii lumii interlope braşovene. El a fost condamnat în 2004 la trei ani şi jumătate de închisoare, în dosarul "Scotch Club", pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri. Potrivit soţiei sale, Anatolie Ciumac ar fi făcut parte din anturajul soţului avocatei dispărute la 30 august 2007, poliţistul Cristian Cioacă, pînă în prezent principalul suspect în acest caz.

×
Subiecte în articol: observator ana