x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O agenție de turism din Capitală închisă de Protecția Consumatorilor

O agenție de turism din Capitală închisă de Protecția Consumatorilor

25 Oct 2022   •   19:25
O agenție de turism din Capitală închisă de Protecția Consumatorilor

O agenție de turism din Capitală a fost închisă pentru șase luni, pentru nereguli repetate constatate de Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Potrivit ANPC, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București (CPCMB) a închis, marți, pentru o perioadă de 6 luni, o agenție de turism din CApitală.

„După 4 acțiuni de control desfășurate în ultimele 6 luni, în urma cărora operatorul economic a fost sancționat cu 51.000 lei, amenzi, și dispunerea măsurii complementare de restituirea contravalorii pachetelor turistice vândute și anulate ulterior, comisarii CPCMB au constatat neîndeplinirea, repetată a prevederilor acesteia. Ca atare, pentru că, în acest interval de timp, Agenția de Turism Bonjour nu a restituit consumatorilor contravaloarea pachetelor turistice contramandate deja, iar în acest timp a continuat să vândă altele, anulând ulterior cursele de avion, a fost dispusă închiderea unității”, transmite ANPC.

Decizie de închidere a fost adusă la cunoștința consumatorilor inclusiv la locația agenției, unde a fost afișată, sub antetul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: agentie de turism