x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O locomotivă care conducea un tren de metrou în depoul subteran Berceni s-a lovit de un parapet

O locomotivă care conducea un tren de metrou în depoul subteran Berceni s-a lovit de un parapet

26 Ian 2019   •   11:00
O locomotivă care conducea un tren de metrou în depoul subteran Berceni s-a lovit de un parapet
Sursa foto: Captura Observator

O locomotivă care conducea un tren de metrou în depoul subteran din Berceni s-a lovit de un parapet, într-o activitate de manevră, însă circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată, informează reprezentanţii Metrorex, precizând că va fi declanşată o anchetă internă. 

"O locomotivă care conducea un tren de metrou în depoul subteran din Berceni s-a lovit de un parapete, într-o activitate de manevră. Trenul nu circula cu călători şi nu a fost pusă în pericol siguranţa circulaţiei. Pentru a stabili cauzele producerii evenimentului, se va declanşa o anchetă internă. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară conform graficului", a precizat sursa citată. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, garnitura care gara la capăt de linie a rupt parapetul de protecţie, 2 vagoane au sărit de pe sine şi sunt suspendate la aproximativ 2 metri înălţime faţă de nivelul terasamentului. 

"Acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, Detaşamentul Apărătorii Patriei. Vatmanul este în ambulanţa SMURD, prezintă o contuzie", subliniază ISUBIF.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: depou subteran berceni accident metrou