x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O vara romaneasca la Romantic FM

O vara romaneasca la Romantic FM

01 Iun 2016   •   11:47
O vara romaneasca la Romantic FM

De 22 ani, Romantic FM si-a obisnuit ascultatorii cu muzica de calitate, ceea ce a adus radioului o pozitie puternica in piata si un public premium. Romantic FM s-a remarcat in tot acest timp prin cel mai exclusivist si original playlist, divers ca stiluri, zone si orientari muzicale.

Din 1 iunie postul propune ascultatorilor o noua campanie exclusiva, Vara Romaneasca la Romantic FM. Postul de radio care se diferentiaza in fm printr-un continut si un sound inconfundabil deschide vara cu o grila de exceptie:

Romantic ROMANeste (6.00-12.00) difuzeaza cea mai rafinata colectie de slagare autohtone din toate timpurile. Pe langa cei mai indragiti si cunoscuti cantareti romani, nelipsiti de pe 101,9 FM, cum ar fi Aurelian Andreescu, Angela Similea, Dan Spataru, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, vom asculta, ca o noutate, si piese romantice ale artistilor din noul val - Delia, Andra, Smiley, Randi, Feli, Nicoleta Nuca, Loredana, dar si piese noi ale unor trupe consacrate ca: Holograf, Directia 5, VH2, Spin, Bosquito, Bandidos.

Nu lipsesc nici cele mai recente cantece lansate de Pepe, Gabriel Cotabita, Marcel Pavel, Catalin Crisan, Ovidiu Komornyik. De asemenea, vom difuza si o serie de raritati, in exclusivitate la Romantic FM, cantece interpretate de Ion Suruceanu, Ian Raiburg, Anastasia Lazariuc, Madalina Manole, Alexandru Jula, Adrian Daminescu, Fuego, Petre Geambasu sau Tudor Gheorghe.

Cu piese de pe toate meridianele, Muzica, nu zgomot (12.00-21.00) este programul care conserva binecunoscuta atmosfera marca Romantic FM, in varianta adaptata sezonului estival, cu ritmuri si sonoritati specifice. Salsa, rumba, carribean sau reggae, alaturi de rock’n’roll, disco, pop-rock sunt genurile muzicale propuse ascultatorilor romantici, refrene de succes din toate timpurile si din toate colturile lumii. 

Cafeneaua de seara (21.00 la 24.00) aduce cele mai indragite slagare romanesti romantice dar si melodii de altadata.  Atmosfera serii este completata cu cateva cantece de petrecere, dar si cu piese inedite din folclorul autentic romanesc.

Cele mai frumoase Cantece de dragoste vor bucura ascultatorii dupa ora miezul noptii si-i vor pastra pe frecventa 101.9 si pe  www.romanticfm.ro .

Romantic FM este unul dintre cele mai puternice branduri radio din Romania, singurul radio premium exclusive din fm.

 

×