x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Opt maşini lovite, patru morţi şi doi răniţi

Opt maşini lovite, patru morţi şi doi răniţi

22 Apr 2009   •   00:00

Ziua de ieri a fost una cu multe accidente şi, din păcate, cu mulţi morţi pe şoselele ţării. Ca de obicei, neatenţia la volan şi viteza excesivă au constituit principalele cauze.



Două persoane au fost rănite şi opt maşini au fost avariate în urma unui accident în lanţ, petrecut pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 11 plus 800, pe sensul spre Capitală, din cauza vitezei excesive a unuia dintre autovehicule.

Potrivit comisarului-şef Emilian Buican, şeful Poliţiei A1, şoferul unui Peugeot 407, care se deplasa dinspre Piteşti spre Bucureşti, a circulat cu viteză foarte mare şi a lovit din spate un autoturism pe care l-a proiectat în alte şase maşini. Tot ieri, traficul a fost blocat pe DN 6 Bucureşti - Alexandria, în dreptul comunei Iepureşti, satul Gorneni, din cauza unui grav accident de circulaţie. Patru persoane au murit şi una este grav rănită, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un autobuz. Din primele date, se pare că şoferul autoturismului ar fi făcut o depăşire neregulamentară.

×
Subiecte în articol: observator