x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oradea / Maşină a poliţiei răsturnată de un motoclist

Oradea / Maşină a poliţiei răsturnată de un motoclist

04 Iun 2009   •   00:00

Motociclistul recalcitrant, care a răsturnat aseară o maşină a Poliţiei, aflată în urmărire, a fost reţinut în arestul IPJ Bihor, după ce a condus fără permis şi a părăsit locul producerii accidentului.



Poliţia bihoreană a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că tânărul motociclist, în vârstă de 26 de ani, din cauza căruia o maşină de Poliţie a provocat un accident în lanţ, a fost reţinut în arestul IPJ Bihor pentru 24 de ore, în vederea prezentării în faţa instanţei Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis corespunzător categoriei şi părăsirea locului accidentului.

Potrivit comunicatului, miercuri seara, în jurul orei 21,45, orădeanul K.P., de 26 de ani, aflându-se pe strada Căprioarei, conducea o motocicletă, deşi nu avea permis de conducere pentru categoria A. Un echipaj al poliţiei rutiere a efectuat semnalul regulamentar de oprire, dar motociclistul, după ce a tamponat autoturismul de serviciu la poliţiştilor, şi-a continuat deplasarea pe mai multe străzi din Cartierul Velenţa.

Echipajul de poliţie a trecut la urmărirea motociclistului, folosind semnalele acustice şi luminoase, precum şi amplificatorul de voce, pentru a-l soma să oprească, dar fără efect. La intersecţia străzii Timotei Cipariu cu strada Seleuşului din municipiu, echipajul poliţiei rutiere a pătruns în intersecţie în urmărirea motocicletei şi a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus pe strada Seleuşului de orădeanul P.L., de 58 de ani.

După impact, autoturismul poliţiştilor rutieri s-a răsturnat şi a acroşat un moped condus pe strada Timotei Cipariu, din sens opus, de B.I., de 45 de ani, din Oradea. De asemenea, a mai acroşat un autoturism parcat în faţa unui imobil de pe strada respectivă. Motociclistul şi-a continuat deplasarea fără a opri la locul accidentului.

În urma cercetărilor, poliţiştii rutieri l-au identificat şi depistat pe suspect.

Conducătorul mopedului şi unul dintre poliţişti - T.O., de 26 de ani -, au suferit leziuni uşoare şi au fost transportaţi la spital. Conducătorii auto implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: observator