x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Tendinţe reactualizate în rândul cadourilor oferite de firme – coşurile tematice

(P) Tendinţe reactualizate în rândul cadourilor oferite de firme – coşurile tematice

04 Oct 2017   •   11:13
(P) Tendinţe reactualizate în rândul cadourilor oferite de firme – coşurile tematice

Perioadele sărbătorilor sunt şi cele care trag linie între colaborări, respectiv colaboratori. Sunt momentele de sfârşit de an care fac un bilanţ al câştigurilor şi nu numai. În tot acest context nu s-a pierdut însă un stil tradiţional de a marca buna colaborare, indiferent dacă este vorba de relaţii profesionale între şefi şi angajaţi, respectiv între firme și colaboratori ai acesteia.

Cel mai adesea, cadourile simbolice oferite se situează la un nivel business, sunt de stil neutru deci nu implică nimic emoţional. Cu toate acestea, se pune mare preţ de aranjament, întrucât la mijloc stă însăşi eticheta unui brand. De asemenea, coşurile de acest gen se doresc a fi o emblemă a calităţii, de unde şi aprecierea de a primi un astfel de cadou. A se înţelege, oricât de formal sună totul, rămâne acelaşi gest nobil, tradiţional şi încântător de a oferi, respectiv de a primi un cadou, o atenţie.

Coşurile cadou

Un trend în acest sens a apărut în urmă cu câţiva ani, când coşurile cadou au început să prindă la public. La ora actuală se continuă un astfel de trend, cu mare accent pe detalii. Ce implică? Spre exemplu, un cos cadou de la giftidea.ro poate fi ales în funcţie de scop şi ocazie, cu inspiraţie din stilul tradiţional românesc, cu băuturi sau vinuri bine alese, premium, pentru copii şi nu numai.

Un astfel de cadou se pretează a fi ales de firme pentru a fi distribuit celor trecuţi pe lista favoriţilor și se înscrie exact în ideea de a oferi ceva mai mult decât simbolic. Gestul în sine, apreciat desigur, se completează cu ceva bunătăţi. Iar când vine vorba de politica firmelor respectabile, care oferă cadouri implicit pentru copiii angajaţilor, cu atât mai mult genul de pachete cadou copii Yupee de la giftidea.ro sunt soluţia optimă pentru a îndeplini această sarcină.

Dacă pentru copii dulciurile sunt favorite, desigur cele tematice, pentru adulţi coşurile includ cel mai adesea produse de consum la fel de specifice pentru ocazia cu care şi primesc un cadou, respectiv vin, cozonac, cafea, bunătăţi şi delicii ale tipurilor diverse de deserturi. Alegerile sunt diferite, pentru că, evident, bugetele sunt diferite.

Partea convenabilă este că astfel de coşuri se pot personaliza, deci vor purta nota simbol a celui care le oferă, respectiv reprezentantul sau persoana din conducerea societății angajatoare. Numărul coșurilor poate varia, însă cert este că sunt realizate identic, fidel reproduse, pentru a nu se face diferenţieri - decât dacă se cere asta, evident. La fel de convenabil este şi faptul că în pragul sărbătorilor grija pentru cadourile tematice se evaporă destul de repede, aceasta devenind rapid un task ce se îndeplineşte cu succes şi bun gust.

Din lista de cadouri de Crăciun pentru firme se numără uneori chiar şi cele mai minimaliste tipuri. Sunt cele care se încadrează perfect într-un buget limitat, însă care să echilibreze cu opţiunile de produse și dulciuri incluse.

Ioan C., manager al unei firme de taximetrie din capitală, mărturiseşte: „În fiecare an ne străduim să oferim ceva angajaţilor. Oricât de mic, oricât de puţin, contează. Oamenii sunt şi ei motivaţi că primesc un mic bonus. De obicei oferim o cutie cadou, include mai multe tipuri de dulciuri şi chiar şi o sticlă de vin. Alegem specific cadouri împachetate festiv și am rămas fideli firmei cu care colaborăm pentru că înţeleg care este bugetul nostru şi ne oferă întocmai ce ne permitem.”

Cât despre tipologia de cadouri cu dulciuri pentru copii, nu toate firmele o pun în aplicare. Totuși, angajatorii care au ținut cont și de bucuria celor mici au mizat pe teoria „părinţi fericiţi, angajaţi fericiţi”. La fel ca şi în cazul coşurilor cadou sau a cutiilor, şi acestea pot fi adaptate după buget. Oricât de mică atenția oferită copiilor angajaților, celebrele dulciuri şi forme de ciocolată fură tot timpul zâmbete.

Sursa multora sunt site-urile de specializate care îmbină perfect ofertele și bugetele disponibile cu atenta împachetare. Spre exemplu, giftidea.ro a devenit clar un motor al continuităţii pe acest segment.

×