x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii la Brigada Rutieră Bucureşti. Mai mulţi agenţi de poliţie rutieră, suspectaţi de luare de mită

Percheziţii la Brigada Rutieră Bucureşti. Mai mulţi agenţi de poliţie rutieră, suspectaţi de luare de mită

19 Apr 2013   •   09:35
Percheziţii la Brigada Rutieră Bucureşti. Mai mulţi agenţi de poliţie rutieră, suspectaţi de luare de mită
Sursa foto: b365.ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală Anticorupţie au declanşat vineri dimineaţă zece percheziţii, urmând a fi puse în executare nouă mandate de aducere, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Acţiunea vizează mai multe cauze ce au ca obiect săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, fals intelectual şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

"Din materialul probator administrat până la momentul actual a rezultat că în activitatea infracţională sunt implicaţi mai mulţi agenţi de poliţie rutieră", se mai arată în comunicat.

Una dintre percheziţii ale loc la sediul Poliţiei Rutiere din Capitală iar nouă, la domiciliile unor agenţi rutieri, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Monitorizările au fost făcute de la începutului anului, existând suspiciunea că agenţii luau mită, între 300 şi 500 de lei, pentru a nu le aplica sancţiuni conducătorilor auto care erau identificaţi în trafic că au încălcat prevederi ale legislaţiei rutiere.

×