x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Piaţa de evenimente, adunată-ntr-un portal

Piaţa de evenimente, adunată-ntr-un portal

27 Ian 2009   •   00:00

Cel mai mare portal de profil din taţă, www.calendarevenimente.ro, confirmă, prin conţinutul său, că piaţa de evenimente din România a continuat să crească în 2008.



În ultimele şase luni ale anului s-au înregistrat 1820 de evenimente, totalizând 8.990 de postări, deoarece multe dintre acestea se organizează în paralel pe o durată mai lungă de timp. Majoritatea evenimentelor din această perioadă au fost organizate în Bucureşti (70%), dar oraşele mari ale ţării încep şi ele să descopere că aceste activităţi le pot aduce beneficii de imagine considerabile.

Între capitalele de judeţ, Clujul ocupă primul lor, cu 181 de evenimente organizate în perioada menţionată, pe locul II clasându-se Timişoara, cu 124, iar pe al treilea Iaşiul, cu 89, restul fiind împărţite între celelalte oraşe, potrivit statisticilor echipei www.calendarevenimente.ro.

Evenimentele sunt plasate pe site direct de către companiile organizatoare, de echipa Calendar Evenimente şi de către cei nouă jurnalişti colaboratori ai site-ului. Administratorii site-ului sunt de părere că în 2009 organizarea de evenimente publice poate reprezenta o soluţie mai ieftină şi mai eficientă pentru marile companii decât sistemul de publicitate clasic. Utilizatorii pot să compare evenimentele de pe piaţă, să cumpere bilete la evenimente şi să primească newslettere şi alerte cu privire la evenimente mult-aşteptate.

×
Subiecte în articol: evenimente mass-media