x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preotul Necula despre România de peste 20 de ani: Cu tineri inimoşi, cu politicieni corupţi şi tot fără autostrăzi

Preotul Necula despre România de peste 20 de ani: Cu tineri inimoşi, cu politicieni corupţi şi tot fără autostrăzi

21 Oct 2017   •   18:20
 Preotul Necula despre România de peste 20 de ani: Cu tineri inimoşi, cu politicieni corupţi şi tot fără autostrăzi

Preotul Constantin Necula crede că România va avea peste două decenii atât tineri inimoşi, cât şi politicieni corupţi şi va fi "tot fără autostrăzi". 

Întrebat de tinerii prezenţi sâmbătă la un eveniment la Facultatea de Teologie din Sibiu cum vede România peste 20 de ani, preotul Necula a răspuns: "Tot fără autostrăzi, tot cu politicieni corupţi. (...) Nu suntem în stare să schimbăm decât din o sută în o sută de ani. În schimb, România cealaltă, pe care o văd foarte bine, va avea tot tineri inimoşi. (...) Vreau să aveţi încredere că 20 de ani nu semnifică nimic. Pentru o istorie, 20 de ani sunt cât o staţie de autobuz". 

Preotul Constantin Necula le-a vorbit tinerilor despre importanţa bisericii, a ortodoxiei, dar şi despre Sfinţii ardeleni şi cei întemniţaţi pentru rezistenţa creştină. 

În cadrul acestui eveniment, preotul Necula a discutat cu tinerii despre Întâlnirea Internaţională a Tineretului Ortodox, care va avea loc în septembrie 2018, la Sibiu, şi la care sunt aşteptaţi 2.500 de participanţi. 

Agerpres

×