x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Capitalei consolidează 16 imobile

Primăria Capitalei consolidează 16 imobile

11 Iun 2009   •   00:00

Primăria Capitalei a extins pentru acest an programul de consolidare a imobilelor cu grad seismic ridicat de la 12 la 16 imobile, spune directorul general al Direcţiei de Achiziţii şi Investiţii, Bogdan Hreapcă. Conform Agerpres, pentru luna iulie sunt pregătite şapte clădiri pentru a intra în licitaţia de execuţie urmând ca alte câteva să intre în luna august.



"O parte din clădirile ce vor intra tot în acest an în programul de consolidări trebuie să obţină autorizaţiile de construcţie de la primăriile de sector. Nu sunt probleme, dar este o procedură care trebuie urmată", a declarat Hreapcă. Primăria Capitalei va aloca, în 2009, 11,63 milioane de lei pentru consolidarea imobilelor, din care 6,25 milioane de lei vor fi de la bugetul de stat (cu posibilitatea majorării plafonului, dacă lucrările depăşesc costurile estimate iniţial) şi 5,38 milioane de lei vor fi asiguraţi de la bugetul local şi alte surse.

Imobilele cuprinse în programul de lucru pentru luna iulie sunt cele de pe străzile Maria Rosetti nr.55, Boteanu nr.3A-3B, I.C.Brătianu nr.5, Victor Eftimiu nr.9, Armenească nr.28 şi Semilunei nr.8. În luna august vor fi cuprinse în programul de lucru clădirile de pe Brezoianu nr.38 şi Schitu Măgureanu nr.19.

×
Subiecte în articol: observator