x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Nichita a pus şi un detectiv particular pe urmele amantei, nu doar Poliţia Locală

Primarul Nichita a pus şi un detectiv particular pe urmele amantei, nu doar Poliţia Locală

11 Iun 2015   •   10:17
Primarul Nichita a pus şi un detectiv particular pe urmele amantei, nu doar Poliţia Locală
Sursa foto: Adina SAMSON / Foto: C. Cristinel Popa

Gheorghe Nichita nu a pus doar poliţiştii comunitari să-i urmărească iubita. În noiembrie 2014, când Adina Samson a plecat din ţară, în vacanţă, edilul Iaşiului a angajat un detectiv particular, care să-i spună tot ce a făcut aceasta în Spania. Detectivul face acum dezvăluiri despre cele câteva luni în care a urmărit-o pas cu pas pe fosta amantă a lui Nichita.

Citeşte şi Adina Samson, fosta amantă a lui Nichita, izolată la ultimul etaj al Primăriei

Gheorghe Nichita nu a apelat personal la serviciile detectivului particular, ci şi-a trimis un locotenent să facă treaba murdară în locul lui. Este vorba despre şeful unui serviciu din cadrul Poliţiei Locale Iaşi, Ştefan Avîrvarei, scrie antena3.ro.

Citeşte şi Gheorghe Nichita rămâne în arest la domiciliu

Nichita a avut nevoie de un detectiv particular, pentru că Adina Samson urma să plece din ţară, iar poliţiştii locali nu o mai puteau urmări. Fostul primar voia să ştie dacă amanta îl înşeală cu altul.

Citeşte şi Mihai Chirica este noul primar al municipiului Iaşi

Detectivul povesteşte că urmărirea nu a fost lipsită de peripeţii. Iniţial, i se spusese că Adina Samson urma să plece la Londra, însă pe Aeroportul Otopeni a realizat că femeia se îmbarca de fapt pentru o cursă de Spania. A avut la dispoziţie doar 10 minute, ca să-şi ia un alt bilet, dar până la urmă a reuşit să plece în acelaşi avion cu iubita lui Nichita. Încă de la aterizarea pe Aeroportul din Malaga, detectivul a început să adune material, pe care să i-l prezinte primarului.

Citeşte şi Gheorghe Nichita, SUSPENDAT din funcţia de PRIMAR al Iaşiului

Timp de câteva zile, cât a stat în Spania, detectivul a urmărit-o pas cu pas pe Adina Samson şi nu a obţinut nicio informaţie compromiţătoare despre ea. Se pare că bărbatul care o aşteptase la aeroport era de fapt un foarte bun amic.

Citeşte şi Iasiul decapitat. Presedintele CJ Iasi a fost suspendat din functie. Primarul Nichita e arestat la domiciliu, aflandu-se la audieri la DNA Bucuresti

Imediat după întoarcerea în ţară, detectivul i-a predat materialele obţinute lui Gheorghe Nichita. În ianuarie 2015, Ştefan Avîrvarei a apelat din nou la detectivul particular. I-a spus că primarul vrea să-i supravegheze din nou iubita, pentru o perioadă de două săptămâni.

×