x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protestest al transportatorilor rutieri în Piaţa Victoriei

Protestest al transportatorilor rutieri în Piaţa Victoriei

12 Mai 2008   •   00:00

"Cred că intrările către A1 şi A2 vor fi grav afectate .... Facem apel la populaţie să sprijine acest demers, pentru că şi ei se confruntă cu aceleaşi probleme"



Transportatorii rutieri protestează în Piaţa Victoriei din Capitală faţă de starea proastă a infrastructuri şi modul defectuos de gestionare al fondurilor pentru drumurile naţionale şi autostrăzi.

Potrivit liderului Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) Romeo Medan, în Piaţa Victoriei sunt prezenţi numai liderii transportatorilor fără camioane, însă la ora 14.00 vor începe un marş de protest pe centura Bucureştiului în raza sectorului 2, marş la care vor lua parte peste 1.000 de camioane.

" Cred că intrările către A1 şi A2 vor fi grav afectate .... Facem apel la populaţie să sprijine acest demers, pentru că şi ei se confruntă cu aceleaşi probleme", a spus Medan.

Conform declaraţiilor liderilor UNTRR, Primăria Capitalei a aprobat protestul transportatorilor de luni  până la ora 19.00, dar şi marţi şi miercuri, pentru trei zile în total.

Trasportatorii rutieri speră ca prin acest protest să îl determine pe premirul Călin Popescu Tăriceanu să îi primească la o şedinţă şi să le rezolve revendicările, care sunt legate în principal de starea infrastruturii, administrarea fondurilor pentru drumuri naţionale şi autostrăzi, legislaţia în domeniu, inposibilitatea participării transportatorilor la luarea deciziilor care îi afectează şi, nu în ultimul rând, eliminarea rovinietei.


×
Subiecte în articol: observator