x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor, despre moartea lui Dan Condrea: „Căuta momentul prielnic să-și ducă la capăt planul”

Radu Tudor, despre moartea lui Dan Condrea: „Căuta momentul prielnic să-și ducă la capăt planul”

31 Mai 2016   •   21:06
Radu Tudor, despre moartea lui Dan Condrea: „Căuta momentul prielnic să-și ducă la capăt planul”

Jurnalistul Radu Tudor este de părere că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, s-a sinucis.

Mașina condusă de patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a efectuat în ziua producerii accidentului, în intervalul de aproximativ o oră, 13 deplasări tur-retur pe traseul Buftea-Corbeanca, susțin procurorii de la Parchetul General.

„Cred că un om într- o stare psihică solidă nu poate face așa ceva. Încerc să judec în termeni de normalitate. Dacă faci într-o oră de 13 ori același drum cred că ai o problemă emoțională, psihică, de orice natură. Te frământă ceva. Nu pot să cred că un om cu atâția bani și cu atâta putere a făcut 13 drumuri să mute niște documente sau să face ceva. Avea zeci de șoferi la fabrică. Aș exclude vreun motiv administrativ, ci pur și simplu cred că era extrem de frământat și căuta momentul prielnic să-și ducă la capăt planul”, a opinat Radu Tudor.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, și-a pierdut viața în urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

×
Subiecte în articol: dan condrea