x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacţia lui Adrian Sârbu, în urma percheziţiilor din această dimineaţă: "Îşi doresc faima Radio Erevan"

Reacţia lui Adrian Sârbu, în urma percheziţiilor din această dimineaţă: "Îşi doresc faima Radio Erevan"

01 Apr 2014   •   13:32
Reacţia lui Adrian Sârbu, în urma percheziţiilor din această dimineaţă: "Îşi doresc faima Radio Erevan"

Adrian Sârbu susţine că informaţiile apărute în presă, potrivit cărora ar fi investigat pentru evaziune fiscală, "nu sunt reale".

"RTV, B1 şi alte televiziuni de ştiri au informat opinia publică marţi că aş fi investigat pentru evaziune fiscală de 20 de milioane de euro şi că la locuinţa mea se fac percheziţii. Fiind acasă la ora difuzării informaţilor, m-am pregătit cu emoţie, cafele, fructe şi lichioruri să-i întâlnesc pe cei anunţaţi la televiziunile de ştiri. Căutându-i în toată casa şi negăsindu-i, a trebuit să accept că suntem în 1 aprilie şi că RTV, B1 şi alţii îşi doresc faima pe care şi-a dobândit-o în anii comunismului fictivul Radio Erevan”, a declarat Adrian Sârbu, potrivit Antena3.

"Urmare a informaţiilor apărute în mass-media şi în vederea unei corecte informări, facem precizarea că percheziţiile efectuate în data de 01.04.2014 nu vizează locuinţa numitului Sârbu Adrian şi nici sediul Pro TV din Bucureşti, b-dul Pache Protopoescu, nr. 109, sectorul 2", arată Parchetul Tribunalului Bucureşti, în comunicatul de presă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române transmis marţi, poliţiştii au facut 28 de percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de spălare de bani şi evaziune fiscală, infracţiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro. Anchetatorii au descins la 20 de adrese din Bucureşti şi la alte opt din judeţul Ilfov, într-un dosar aflat în instrumentarea Poliţiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucureşti, în care sunt vizate fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani. În această cauză, 30 de societăţi comerciale sunt suspectate că ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro, prin ascunderea sursei impozabile.



×
Subiecte în articol: pro tv adrian sarbu perchezitii