x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reactia Ralucai Pruna dupa ce a dorit sa ia Metroul la ora 22.00: ”Ma declar invinsa, dar sunt totusi acasa”

Reactia Ralucai Pruna dupa ce a dorit sa ia Metroul la ora 22.00: ”Ma declar invinsa, dar sunt totusi acasa”

27 Mai 2016   •   09:53
Reactia Ralucai Pruna dupa ce a dorit sa ia Metroul la ora 22.00: ”Ma declar invinsa, dar sunt totusi acasa”

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a dorit sa calatoreasca cu metroul dupa ora 22.00, dar nu a reusit sa cumpere o cartela de acces. Paznicul a invitat-o sa sara peste turnicheti, dar a refuzat si a apelat la un prieten pentru a ajunge acasa. 

Postarea de pe Facebook a ministrului justitiei:

"O chestiune de bucurestean, fara legatura cu justitia. Aseara, cateva minute dupa ora 10, la metrou la piata Victoriei. Vreau sa imi cumpar o cartela, domnul din ghereta dedicata imi spune ca nu imi poate da niciuna, caseria s-a inchis la orele 22, el e numai paznic. 

Constatare: automate pentru cartele nu exista. Sunt descumpanita, el e dragut, ma recunoaste, imi spune nu e nicio problema, pot sari peste bara/tourniquet. Nu inteleg sa sar ii spun, am the right change, as vrea totusi o cartela. 

Nu poate face nimic, insista sa sar, ii multumesc, nu pot calatori fara bilet, insista din nou, rezist, iese amabil din ghereta, imi arata un afis cu programul casieriei. Totul e regulamentar, e inchis dupa 22. Totusi pot sari bara pe raspunderea lui, pentru ca au trecut numai 3 minute de la ora inchiderii;-) 

Ii multumesc pentru incredere, dat nu pot sari. Intre timp mai multi fericiti posesori de cartele trec regulamentar, rasucind tourniquet'ul. Invataminte: dupa ora 22 fie nu poti merge cu metroul in Bucuresti daca nu ai deja cartela, fie esti free rider. Ma gandesc ca e anul Domnului 2016, intr-o capitala europeana. 

Era insa tarziu, ma declar invinsa, dar sunt totusi acasa. Sun cel mai bun prieten, vine sa ma culeaga intre statia de la pta Victoriei si Romana. A fost prea rapid. Nu pot spune daca la Romana programul caseriei e acelasi... Cel mai probabil ca da;-) 

PS Poate Metrorex aude si ne explica de ce ar functiona metroul dupa 10 pm daca nu poti calatori cinstit, adica cu bilet?! Mi-e dor de taxatoare;-)))".

×
Subiecte în articol: raluca pruna metrou