x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacţii - Cazul copiilor români, în presa italiană

Reacţii - Cazul copiilor români, în presa italiană

03 Mar 2008   •   00:00
Reacţii - Cazul copiilor români, în presa italiană

Cazul româncei lăsată fără copii de către serviciile sociale din Italia, prezentat în Jurnalul Naţional în urmă cu o săptămână, a ajuns şi în atenţie presei italiene. "<<Îmi vreau copiii înapoi!”>> Mamă româncă împotriva serviciilor sociale”, a titrat presa din Rimini .VIDEO



Cazul româncei lăsată fără copii de către serviciile sociale din Italia, prezentat în Jurnalul Naţional în urmă cu o săptămână, a ajuns şi în atenţie presei italiene. "<<Îmi vreau copiii înapoi!”>> Mamă româncă împotriva serviciilor sociale”, a titrat presa din Rimini. Sâmbătă, avocatul familiei, Salvattore di Grazia, a organizat o conferinţă în care a prezentat cazul copiilor români şi a anunţat că lansează o organizaţie numită "Madri Coraggio” (Mame Curaj). Obiectul asociaţiei va fi de a oferi informaţii şi asistenţă legală mamelor aflate în situaţii asemenătoarea cu cea a româncei Claudia Amut.

Principalele posturi tv locale şi-au deschis jurnalele de sâmbătă seară cu cazul copiilor români. "Ne-am bucurat că ziariştii italieni au înţeles foarte repede prin ce trecem, deoarece cunoşteau foarte multe alte cazuri în care serviciile sociale s-au comportat rău”, ne-au spus Claudia Amut.


Interviul dat de româncă pentru presa italiană.


Cititi si:

×
Subiecte în articol: observator