x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții în Capitală pentru lucrări la rețeaua de termoficare

Restricții în Capitală pentru lucrări la rețeaua de termoficare

de Redacția Jurnalul    |    22 Oct 2024   •   14:15
Restricții în Capitală pentru lucrări la rețeaua de termoficare

Sunt restricții în Capitală de marți până vineri în Capitală, pe Șos. Iancului, la intersecție cu Str. Măgura Vulturului, pe cele 2 benzi de circulație ale sensului de mers către Șos. Mihai Bravu, pentru lucrări la infrastructura rețelei de termoficare.

Pentru remedierea unei avarii survenite la infrastructura rețelei de termoficare, Brigada Rutieră anunță că au fost instituite restricții de circulație în perioada 22-25 octombrie, pe Șos. Iancului, la intersecție cu Str. Măgura Vulturului, pe cele două benzi de circulație ale sensului de mers către Șos. Mihai Bravu. Aici este asigurată circulația auto pe calea de rulare a tramvaielor.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră le solicită șoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: restrictie capitala termoficare