x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții pe Valea Oltului: Cad pietre și plouă torențial

Restricții pe Valea Oltului: Cad pietre și plouă torențial

de Redacția Jurnalul    |    12 Sep 2024   •   13:00
Restricții pe Valea Oltului: Cad pietre și plouă torențial

Sunt restricții temporare pe ambele sensuri, alternativ, pe DN 7 - Valea Oltului, pentru degajarea unei stânci din care cad pietre ce pun în pericol traficul rutier.

Pe Valea Oltului a plouat torențial și cad pietre de pe versant, mai ales în zona Brezoi. De asemenea, în zona localității Golești au căzut copaci din cauza vremii nefavorabile.

Astfel, joi, la nivelul Serviciului Rutier Vâlcea s-a constituit o comisie mixtă pentru realizarea unei revizii pe DN7 în vederea identificării riscurilor ce pot afecta siguranța traficului rutier.

„Pe versantul situat la km.210-211, în zona Brezoi, adiacent DN7, a fost identificată o stâncă ce poate reprezenta un risc major de cădere pe artera rutieră. În acest context s-a decis intervenția în regim de urgență din partea Secției de Drumuri Naționale Vâlcea, cu alpiniști utilitari pentru degajarea controlată, motiv pentru care s-au instituit restricții temporare de trafic pentru ambele sensuri, alternativ, câte 20 de minute”, potrivit Poliției Vâlcea.

(sursa: Mediafax)

 

×