x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator România iese în stradă, la un an de la tragedia din clubul Colectiv

România iese în stradă, la un an de la tragedia din clubul Colectiv

30 Oct 2016   •   13:54
România iese în stradă, la un an de la tragedia din clubul Colectiv
Sursa foto: Foto: antena3.ro

Circa 100 de tineri s-au strâns în Piața Universității din Capitală și vor pleca în marș tăcut spre locul tragediei de la Colectiv. Tineri au venit cu baloane albe, pe care scrie ”Ne pasă”.

Pentru comemorarea victimelor, duminică sunt programate două marşuri. Un marş tăcut a ineput la ora 13.00, autorizaţia fiind valabilă până la ora 16.00, iar pentru al doilea eveniment, oamenii se vor strânge în Piaţa Universităţii la ora 14.00, de unde vor pleca către Colectiv, potrivit antena3.ro.

Tot duminică, Asociaţia Colectiv GTG 3010 a inaugurat un monumentul ridicat în amintirea celor 64 de tineri decedaţi în urma incendiului, în piaţeta din faţa fostului club Colectiv.

Citeste si Monument dedicat victimelor de la Colectiv, dezvelit la locul tragediei

Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori, duminică dimineață, la clubul Colectiv din Capitală, în memoria victimelor tragediei care a avut loc în urmă cu un an.

Citeste si Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Clubul "Colectiv"

Traficul rutier va fi restricţionat pe mai multe artere din Capitală, duminică, între orele 09.30 – 23.00, pentru desfăşurarea activităţilor de comemorare a victimelor.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată progresiv, pe strada Bucur, între Strada Gârle, Strada Verzişori şi străzi care converg spre strada Piaţa Bucur, între orele 12.00 – 23.00, în funcţie de numărul participanţilor la activităţile de comemorare a victimelor incendiului din Colectiv, care vor avea loc în zona de acces Fabrica Pionierul – Piaţa Bucur, informează Poliţia Rutieră.

Un număr de 64 de oameni şi-au pierdut viaţa în urma incendiului care a cuprins clubul Colectiv, în noaptea de 30 octombrie 2015, şi alte 147 de persoane au fost rănite. 

×
Subiecte în articol: colectiv club colectiv tragedie