x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Momente romantice pentru cei care vor pleca de Ziua Îndrăgostiților de pe Aeroportul Otopeni

Momente romantice pentru cei care vor pleca de Ziua Îndrăgostiților de pe Aeroportul Otopeni

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2024   •   13:30
Momente romantice pentru cei care vor pleca de Ziua Îndrăgostiților de pe Aeroportul Otopeni

Pasagerii care pleacă miercuri, de Ziua Îndrăgostiților, de pe Aeroportul Otopeni vor avea parte de momente romantice puse în scenă de studenții și profesorii Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, care vor oferi pasagerilor scenete din Shakespeare.

În vechiul terminal „Plecări” al Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” București va avea loc evenimentul „Shakespeare in the Air”.

Evenimentul este organizat în colaborare cu profesori și studenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, care vor oferi pasagerilor două momente romantice din repertoriul shakespearian, („A douăsprezecea noapte”), precum și două momente coregrafice.

Acest evenimentul este dedicat Zilei Îndrăgostiților, pe care Compania Națională Aeroporturi București o celebrează, ca de obicei, cu câteva surprize artistice.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: romantic ziua indragostitilor otopeni