x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal în avion: Român, debarcat de polițiști în aplauzele pasagerilor

Scandal în avion: Român, debarcat de polițiști în aplauzele pasagerilor

20 Oct 2021   •   09:03
Scandal în avion: Român, debarcat de polițiști în aplauzele pasagerilor
Sursa foto: Sursa: Hepta

Un scandal a izbucnit într-un avion care urma să plece din Cluj către Londra. Chiar înainte ca aeronava să decoleze, un pasager a refuzat să-și pună masca de protecție.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost debarcat de poliţie dintr-un avion care a plecat de la Cluj spre Londra. Deşi purtarea măştii este obligatorie, el a refuzat să o poarte, scrie www.stiridiaspora.ro

După ce personalul avionului nu a reușit să-l convingă pe bărbat, a fost chemată poliţia. Nici poliţiştii nu au reuşit să-l înduplece însă să-şi pună masca și au fost nevoiţi să-l dea jos pe bărbat, care a rămas la sol. Pasagerii din avion au aplaudat gestul poliţiştilor.

Un pasager din avionul respectiv a relatat pentru Cluj24 cum s-au întâmplat lucrurile.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o să avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam.

Nu eram foarte atent la ce se întâmplă, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: «Haideţi dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!». Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a povestit martorul.

„Între timp, una din însoţitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniştească, spunând că poliţia a fost sesizată şi că în curând îl vor da afară dacă va refuza în continuare să respecte legea.

Îşi face apariţia şi un echipaj de poliţie, care în prima fază încearcă să îl convingă pe bărbat să îşi poarte masca, dar după câteva refuzuri, l-au poftit afară din avion pe la ora 21:20, moment în care toată lumea a aplaudat, fericită că poate porni la drum”, a adăugat martorul.

×
Subiecte în articol: român debarcat