x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sector 1: Au început înscrierile pentru cele aproape 200 de locuri disponibile la creşe

Sector 1: Au început înscrierile pentru cele aproape 200 de locuri disponibile la creşe

de Redacția Jurnalul    |    02 Iul 2024   •   22:00
Sector 1: Au început înscrierile pentru cele aproape 200 de locuri disponibile la creşe

Înscrierile pentru cele aproape 200 de locuri disponibile la creşele din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 1 au început marţi.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, transmis, marţi, AGERPRES, părinţii din această zonă administrativ-teritorială care doresc să îşi înscrie copiii la creşe au la dispoziţie zece zile pentru a depune cererile, exclusiv online, la adresa https://cresa.dgaspc-sectorul1.ro.

Cele 197 de locuri disponibile sunt repartizate astfel: 60 de locuri la creşa "Vrancei" din strada Vrancea nr. 9, 21 de locuri la creşa "Sfântul Andrei" din strada Cosmeşti nr. 15, 40 de locuri la creşa "Jiului" din strada Pajurei nr. 2C, 16 locuri la creşa centrului Româno - Danez pentru Educaţie Integrată din bulevardul Mareşal Al. Averescu nr. 17, 60 de locuri la creşa "Sfântul Nicolae" din strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 74.

Părinţii care întâmpină dificultăţi în folosirea programului electronic de înscriere pot solicita asistenţă la sediul din bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 17 (Corp H, Serviciul Prevenire a Separării Copilului de Familie) sau la numărul de telefon 021.223.41.95.

Informaţii complete despre calendarul înscrierii, procedura de analiză, lista documentelor, precum şi punctajele acordate se regăsesc pe site-ul DGASPC Sector 1. 

×
Subiecte în articol: crese