x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Simulare - Atentat cu bomba la Primaria Sectorului 2

Simulare - Atentat cu bomba la Primaria Sectorului 2

de Monica C. Andrei    |    01 Iul 2005   •   00:00
Simulare - Atentat cu bomba la Primaria Sectorului 2

Pompieri, politisti, pirotehnisti, caini de cautare, un robot de dezamorsare, un elicopter de la SMURD, angajati de la Crucea Rosie si de la Primaria Sectorului 2 au fost ieri protagonistii unui exercitiu in caz de calamitate.
A fost simulat efectul aparitiei unui cutremur produs in Vrancea cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter, a unui incendiu in cladirea Primariei si a unui atentat cu bomba.

"Am vrut sa verific daca in astfel de situatii oamenii reactioneaza prompt si sunt multumit. In Sectorul 2 am avut doua incidente, explozia din Colentina si incendiul intr-un club de noapte. Pentru a impiedica astfel de evenimente neplacute, incepand de saptamana viitoare, inspectorii Primariei vor demara un control in cluburile de noapte, zona Europa si in marile societati comerciale", a spus Neculai Ontanu, edilul Sectorului 2. El a mai precizat ca interventia n-a costat nimic, insa pentru achizitionarea celor sapte sirene electronice si a unei centrale de comanda au fost alocate din bugetul local 1,5 miliarde de lei.

×
Subiecte în articol: observator