x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sindicalist de la metrou: Săptămâna viitoare ne vedem zi de zi pentru a rezolva problemele

Sindicalist de la metrou: Săptămâna viitoare ne vedem zi de zi pentru a rezolva problemele

26 Mar 2021   •   19:41
Sindicalist de la metrou: Săptămâna viitoare ne vedem zi de zi pentru a rezolva problemele

Vicepreședintele sindicatului USLM de la Metrorex, Marian Artimon, a anunțat că săptămâna viitoare vor continua negocierile cu conducerea pentru rezolvarea problemelor referitoare la deficitul de personal.

Vicepreședintele sindicatului USLM de la Metrorex, Marian Artimon, susține că circulația metroului va fi reluată sâmbătă, „pentru că trebuiesc verificări și nu are rost pentru jumătate de oră să scot trenurile de metrou”.

Acesta a precizat că deși circulația va fi reluată, negocierile vor continua.

„Am obținut ca săptămâna viitoare să ne vedem zi de zi pentru a rezolva toate problemele care s-au discutat referitor la deficitul mare de personal, și nu are rost să disponibilizezi, că tot scandalul a plecat de la disponibilizarea masivă a salariaților”, a mai spus Artimon.

El a precizat că deficitul la Metrorex este acum de 1.200 de oameni.

„Prima greșeală pe care au făcut-o domnul ministru Drulă și domnul Cîțu este că au făcut o lege a bugetului care blochează activitatea Metrorex”, a declarat liderul sindical, care a spus că micșorarea salariilor este ilegală.

El a mai precizat că protestul de vineri nu are nicio legătură cu evacuarea spațiilor comerciale din stațiile de metrou și că protestul a fost 100% legal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: metrou