x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SOC la Rio. O prezentatoare TV, în comă. "Se luptă pentru viaţa ei!"

SOC la Rio. O prezentatoare TV, în comă. "Se luptă pentru viaţa ei!"

19 Aug 2016   •   12:49
SOC la Rio. O prezentatoare TV, în comă. "Se luptă pentru viaţa ei!"

OLIMPIADA 2016. Prezentatoarea TV Charlie Webster se luptă pentru viaţa ei într-un spital brazilian după ce a contactat o formă rară de malarie în drum spre Jocurile Olimpice din Rio.

Webster a intrat în oraşul brazilian ca parte a unei  echipe de ciclişti ce au parcurs un circuit de 3 mii de mile al cărui scop era strângerea de donaţii pentru cancer.

A participat pe 4 august la festivitatea de deschidere de pe stadionul Maracanã şi a început să se simtă rău de atunci. La început a bănuit o deshidratare, chiar a şi postat asta pe contul de socializare, ataşând şi o poză din spital.

“Charlie a contactat o formă rară de malaria şi primeşte un tratament în desfăşurare la un spital din Rio de Janeiro” a declarat Megan Carver, publicistul lui Webster.

Pregătirea pentru Jocurile Olimpice a fost umbrită de teama privind virusul Zika, dar problema  fostei moderatoare de sport a Sky News este una mult mai cunoscută, provenind de la ţânţari.

“Charlie primeşte cel mai bun tratament disponibil de la o echipă de specialişti format din doctori din Brazilia, SUA şi Marea Britanie” a completat Carver.

Webster este internată într-o clinică privată din Copacabana, alături îi sunt prietenii şi familia, care au luat avionul imediat după aflarea veştilor.

Oficialii au pulverizat miercuri spray împotriva ţânţarilor, nu se ştie dacă acest lucru a avut vreo legătură cu incidentul.

Personalul spitalului nu a dat nicio informaţie cu privire la starea prezentatoarei  când a fost abordat recent de reporteri.

Sursa: Daily Mail UK

×
Subiecte în articol: Charlie Webster