x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sotia lui Munaf, scoasa din Amzei

Sotia lui Munaf, scoasa din Amzei

de Monica C. Andrei    |    28 Iul 2005   •   00:00
Sotia lui Munaf, scoasa din Amzei

Politisti, jandarmi si inspectori ai Primariei Sectorului 1 au evacuat ieri din Piata Amzei firma Rio Bucovina Distribution, unde actionar majoritar este Georget (foto), sotia lui Mohammad Munaf. Actiunea a avut la baza hotararea consilierilor locali prin care s-a dispus rezilierea unilaterala a contractului de asociere incheiat in 21 iulie 1999, referitor la reconstructia, modernizarea si administrarea patrimoniului acestei piete.

Documentele contabile si toate celelalte acte ale firmei Rio Bucovina Distribution au fost ridicate, iar bunurile imobiliare au fost luate in custodie de Administratia Pietelor Sector 1. "Au fost evacuati pentru nerespectarea contractului, mai precis a termenelor de realizare a investitiilor", a declarat Bogdan Grigorescu, secretarul consiliului local.

Potrivit rezultatelor unui audit intern derulat la firmele care administreaza pietele din Sectorul 1, bugetul local a fost prejudiciat pe toata derularea contractului de asociere - perioada 1999-2005 - cu cateva miliarde de lei.

×
Subiecte în articol: observator