x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SPP, milos, a pus la dispoziţia Elenei Udrea o maşină

SPP, milos, a pus la dispoziţia Elenei Udrea o maşină

14 Apr 2009   •   00:00

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat la Parlament, că a retras de pe site-ul ministerului anunţul de licitaţie pentru achiziţionarea unui autoturism întrucât SPP i s-a făcut milă şi i-a pus la dispoziţie o maşină pe durată limitată.




Udrea a spus că a solicitat altor instituţii să îi pună la dispoziţie o maşină de serviciu, pe durată limitată.
"Cuiva i s-a făcut milă, SPP-ului, şi mi-a pus la dispoziţie o maşină, cu durată limitată de timp, aşa că am retras de pe site-ul ministerului anunţul de licitaţie pentru achiziţionarea unei maşini a ministrului", a adugat ea.

Elena Udrea, a declarat, duminică, în timpul unei vizite în Parcul Moghioroş, că instituţia pe care o conduce nu va mai achiziţiona un autoturism destinat utilizării de către ministrul de resort.
"Eu nu am vrut să obţin o funcţie pentru a avea maşină şi telefon mobil. Renunţ să cumpăr maşină pentru ministru", a afirmat Udrea.

Ea a spus că ar putea folosi în interes de serviciu maşina personală, însă protocolul funcţiei nu îi permite.
"Vom achiziţiona maşini pentru inspectori şi vom încerca să fie din cele mai ieftine, dar maşina pentru ministru nu va mai fi cumpărată. O să solicit altor ministere să îmi pună gratis la dispoziţie o maşină de-a lor, ca să mă pot deplasa", a spus Udrea.

Udrea a declarat, vineri, că maşina pe care o foloseşte în interes de serviciu, un Audi A6 închiriat de la RAAPPS, este nesigură şi îi pune viaţa în pericol, din cauza defecţiunilor repetate.
"Ieri după-amiază (n.r. - joi), la întoarcerea dintr-o vizită în judeţul Giurgiu, autoturismul cu care circulam a rămas fără frâne, punându-mi astfel viaţa în pericol", a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că este a doua oară de la învestirea în funcţia de ministru când autoturismul de serviciu se defectează grav.

Udrea a menţionat că instituţia pe care o conduce nu are un parc auto, deoarece maşinile demnitarilor care se ocupau de turism în Cabinetul Tăriceanu au rămas în patrimoniul Ministerului pentru Comerţ şi IMM.

Ministerul Turismului se află în proces de achiziţie a mai multor autoturisme. Pentru ministru urma să fie achiziţionată o maşină de 141.760 de lei, fără TVA (35.000 de euro).
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator masina