x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Apr 2009   •   00:00
DEZINTERES
Poliţia şi Parchetul Militar Cluj nu şi-au trimis reprezentanţi la ex­hu­ma­rea unor luptători anti­com­u­nişti. Gheorghe Petrov, de la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, a declarat că, deşi atât Parchetul Militar Cluj, cât şi IJP Bistriţa-Năsăud au primit solicitări să trimită reprezentanţi la exhumarea de la Nepos, nimeni nu s-a prezentat. Şeful IJP Bistriţa-Năsăud, comisarul Ioan Bodescu, a declarat că poliţia nu participă la deshumări fără solicitare din partea unui procuror.

DOLIU ÎN FOLCLOR
Interpreta de muzică populară Valeria Peter Predescu a încetat din viaţă luni noapte. Decesul a fost cauzat de un stop cardio-respirator, încercările medicilor de a o resuscita fiind zadarnice. Valeria Peter Predescu, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate interprete de folclor din Transilvania, a început să cânte în 1972.

I-AU GÂSIT MAŞINA
Automobilul lui Andrei Hrebenciuc a fost găsit ieri de către poliţişti pe o stradă din Capitală. Maşina a fost fu­rată sâmbătă seară, chiar din faţa ca­sei acestuia. Furtul a fost facilitat chiar de către Andrei Hrebenciuc, ca­re şi-a lăsat cheile în contact în mo­mentul în care s-a dat jos din maşină.

×
Subiecte în articol: observator