x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Iun 2009   •   00:00

10 iunie 2009



CAZUL CHIŢAC
Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a amânat, ieri, procesul în care Mihai Chiţac cere întreruperea executării pedepsei. Dosarul va fi reluat la 16 iunie, din cauză că fostul general nu a fost încă programat pentru operaţie. Chiţac a cerut eliberarea, pe motive medicale, după ce a fost condamnat la 15 ani de închisoare în procesul Revoluţiei de la Timişoara.

SINAIA
Un pui de urs, vedeta turiştilor care mergeau către Cota 1400 din Sinaia, a fost lovit mortal de un şofer luni noapte. Deşi pădurarii au încercat să-l salveze, ursoaica era în zonă şi nimeni nu s-a mai putut apropia. Pădurarii susţin că acest incident a fost cauzat de faptul că turiştii nu încetează să hrănească animalele. De accea, cei care sunt prinşi că vor mai da mâncare urşilor vor fi amendaţi. (L. C.)

FERRARI DISTRUS
Un Ferrari a fost distrus, luni seară, într-un accident rutier petrecut pe DN 1. Tânărul aflat la volanul bolidului circula cu viteză, iar maşina a derapat şi s-a izbit de două autoturisme. În urma impactului, autoturismul de lux a fost proiectat în afara şoselei, unde a luat foc, maşina, în valoare de peste 100.000 de euro, arzând în totalitate. Şoferul a ieşit din maşină înainte ca bolidul să ia foc. Maşina era asigurată. (Dan Tomozei)

BISTRIŢA
O tânără care stătea la Mănăstirea Salva şi care a părăsit lăcaşul de cult duminică seară este căutată de poliţişti şi de jandarmi. Fata a făcut o criză de nervi, după ce a vorbit la telefon cu mama sa, iar măicuţele au chemat Salvarea, însă ea a dispărut în scurt timp. Tânăra nu e cunoscută ca având afecţiuni psihice.

×
Subiecte în articol: observator