x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Studenţii români, doriţi de americani

Studenţii români, doriţi de americani

de Jurnalul National    |    11 Feb 2008   •   00:00

Studenţii români sunt doriţi de angajatorii din SUA din domeniul turis­mului şi al serviciilor, pe timpul verii. Doritorii au la dispoziţie progra­mul Work and Travel.

Studenţii români sunt doriţi de angajatorii din SUA din domeniul turis­mului şi al serviciilor, pe timpul verii. Doritorii au la dispoziţie progra­mul Work and Travel. Se cau­tă: os­pă­tar, deba­ra­sa­tor, recep­ţi­o­ner, ca­sier, vân­zător, ajutor bu­cătar, spă­lă­tor de vase, came­ristă, ajutor la cură­ţă­to­rie. Salariul este de 7-12 $/h. Candidaţii trebuie să aibă vârs­ta de 18-28 de ani, să studieze la zi la o universitate de stat sau particulară acreditată,  să aibă o si­tuaţie şcolară bună  şi să ştie lim­ba engleză. 

Costurile de plecare se ridică la suma de 1.800-2.000 de dolari, bani de care studentul trebuie să dispună înainte de plecare pentru a plăti taxa de program, taxele consulare, taxa SEVIS şi biletul de avion dus-întors. Însă cei care se înscriu în programul Work and Travel prin organizaţia Icep World România beneficiază de servicii complete, iar firma îi poate credita cu până la 60% din cheltuielile de plecare. Printre destinaţiile speciale oferite de ICEPworld se numără California, Nevada, Florida, Maryland, Hawaii şi New Jersey. Organizaţia asigură asistenţă în vederea aplicării pentru viză, reduceri la biletele de avion dus-întors, servicii de telefonie ieftină din SUA în România, pachete turistice pentru a vizita SUA, servicii de recuperare a taxelor reţinute de statul american din venituri şi serviciul de creditare-SuperCredit ICEPworld. Studenţii interesaţi pot aplica online pe www.work-travel.org sau personal la birourile şi reprezentantele ICEPworld din Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Târgu-Mureş, Ploieşti, Piteşti şi Craiova.

×
Subiecte în articol: observator