x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Suporter rapidist, prins cu droguri la Piteşti, înaintea meciului Rapid-Dinamo

Suporter rapidist, prins cu droguri la Piteşti, înaintea meciului Rapid-Dinamo

16 Apr 2009   •   00:00

Un suporter rapidist, care a fost implicat, miercuri seară, într-un incident care a avut loc la Piteşti, înaintea începerii meciului de fotbal dintre echipele Rapid-Dinamo, a fost prins de poliţişti având asupra sa haşiş.



Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, inspectorul Robert Radu, tânărul, în vârstă de 21 de ani, din comuna giurgiuveană Adunaţii-Copăceni, făcea parte dintr-un grup format din 25 de suporteri care se manifestau zgomotos în zona centrală a municipiului Piteşti.

"Pentru calmarea suporterilor au intervenit mai multe echipaje de ordine publică şi poliţişti de la Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă, care au aplicat 14 amenzi pentru tulburarea ordinii publice. În urma percheziţiei corporale pentru depistarea eventualelor arme albe, poliţiştii au descoperit asupra tânărului cantitatea de 0,2 grame de haşiş", a precizat Robert Radu.

Tânărul a fost predat ofiţerilor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Argeş, care continuă cercetările în acest caz, cu tânărul în stare de libertate.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator