x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator “Suporterii” unguri au mai făcut o victimă înainte de a părăsi România

“Suporterii” unguri au mai făcut o victimă înainte de a părăsi România

08 Sep 2013   •   09:06
 “Suporterii” unguri au mai făcut o victimă înainte de a părăsi România
Sursa foto: huligani ungaria

Un bărbat, angajat al Companiei de Apă Arad, a fost lovit ieri de o sticlă aruncată de către suporteri ungari din trenul cu care se întorceau spre Budapesta după meciul România - Ungaria, victima fiind transportată la spital.

Incidentul a avut loc în apropiere de municipiul Arad, în momentul în care trenul cu aproximativ 900 de suporteri unguri care se întorceau la Budapesta, după ce au participat la meciul România-Ungaria, a trecut pe lângă o echipă de jurnalişti care filma o avarie la reţeaua de apă a oraşului.

Potrivit martorilor, atât jurnalişti, cât şi angajaţi ai Companiei de Apă Arad, din tren a fost aruncată o sticlă în direcţia echipei care filma, însă reporterul s-a ferit, iar obiectul a lovit în cap un bărbat aflat lângă acesta.

"Suporterii erau zgomotoşi, fluturau steagurile Ungariei pe geamuri şi urlau, iar cineva a aruncat cu o sticlă", a relatat un martor, citat de corespondentul Mediafax.

Bărbatul rănit era la faţa locului pentru a evalua avaria din reţea.

El a fost rănit la urechea dreaptă, iar pentru scurt timp a avut pierderi de cunoştinţă. Colegii săi au sunat la 112, iar o ambulanţă a sosit la locul incidentului pentru a-l prelua, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Medicii afirmă că la prima vedere este vorba de o rană superficială, urmând ca bărbatul să fie investigat suplimentar.


 

×