x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Terminale contactless, montate la toate aparatele din stațiile Magistralei 2 de metrou

Terminale contactless, montate la toate aparatele din stațiile Magistralei 2 de metrou

04 Noi 2022   •   10:49
Terminale contactless, montate la toate aparatele din stațiile Magistralei 2 de metrou

Metrorex a anunțat vineri că a finalizat montarea de terminale contactless la aparatele de vândut titluri de călătorie din toate stațiile Magistralei 2 de metrou.

Potrivit unui comunicat al Metrorex, în doar 10 secunde, persoanele care vor să utilizeze metroul ca mijloc de transport în comun pot plăti contactless cu cardul bancar, smartphone-ul sau smartwatch-ul la cele 55 de aparate de vândut cartele aflate în cele 14 stații ale Magistralei 2: Berceni, Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu, Eroii Revoluției, Tineretului, Piața Unirii 2, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Aurel Vlaicu și Pipera.

Reprezentanții companiei spun că accesul la metrou se poate face mult mai ușor, prin simpla apropiere a cardului bancar contactless, indiferent de banca emitentă, la porțile de acces.

„În cazul în care un călător dorește să achite mai multe intrări cu același card sau dispozitiv, trebuie să apese, începând cu a doua tranzacție consecutivă, tasta <+> de pe ecranul porților de acces și apoi să apropie cardul de semnul contactless”, arată Metrorex.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: terminale metrou