x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tinerii care au violat o fată din judeţul Olt, arestaţi preventiv

Tinerii care au violat o fată din judeţul Olt, arestaţi preventiv

06 Aug 2015   •   08:44
Tinerii care au violat o fată din judeţul Olt, arestaţi preventiv
Sursa foto: jinga80/Getty Images/iStockphoto

Patru tineri, printre care se află şi un militar de la Deveselu, acuzaţi că au violat o fată de 18 ani pe un câmp de lângă oraşul Caracal, judeţul Olt, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, a decis miercuri Tribunalul Bucureşti.

Judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, însă decizia nu este definitivă.

Ionuţ Răzvan Negreţ (soldat la o unitate militară), Ionuţ Valentin Ionescu, Florin Codruţ Ionescu şi Marian Alexandru Feleşco au fost reţinuţi de procurori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Procurorii susţin că, în noaptea de 14 spre 15 iunie 2015, pe un câmp din apropierea municipiului Caracal, cei patru tineri au constrâns victima R. V. să întreţină cu ei raporturi şi/ sau acte sexuale.

O tânără din comuna Rusăneşti, judeţul Olt, dar cu domiciliul în oraşul Caracal, s-a urcat, împreună cu o prietenă, în maşina unui amic, chiar în ziua în care împlinea 18 ani. Pe drumul dintre comuna Deveselu şi oraşul Caracal, şoferul a lăsat să urce în autoturism încă trei prieteni. Pe un câmp, cei patru au violat-o pe fata de 18 ani, în vreme ce prietena ei minoră era ţinută ostatică în maşină.

AGERPRES  

×
Subiecte în articol: viol